Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عبیری فعال محیط زیست در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه با اشاره به برگزاری روز پاکسازی تفرجگاهها و مکان های گردشگری کنار جاده ای در 25 و 26 شهریور از فعالان محیط زیست و دوستداران منابع طبیعی و گردشگری خواست امسال هم چون سه سال گذشته در آخرین پنج شنبه و جمعه شهریور ماه مراسم در «روز پاکسازی تفرجگاه ها و مکانهای گردشگری کنار جاده ای» را برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح در راستای اصل پنجاهم قانون اساسی و تحقق اهداف سند چشم انداز بیست ساله و به منظور توسعه طبیعت گردی پایدار و تقویت زیرساختارهای کشور در حوزه گردشگری و محیط زیست و همچنین پیرو ماده سه تفاهم نامه همکاری مشترک مابین سازمان میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری و سازمان حفاظت محیط زیست برگزار می شود گفت: متاسفانه در چند دهه گذشته، به علت رشد سریع انواع و اقسام توسعه ها (آن هم از نوع ناپایدار و لجام گسیخته ) و به علت عدم آگاهی مردم و نداشتن تجربه کافی جهت استفاده صحیح از تکنولوژی های جدید و همچنین هجوم بیرحمانه بعضی از افراد ناآگاه و سودجو به محیط زیست و منابع طبیعی، باعث شده است که بیشتر سواحل دریاها، جنگلها، رودخانه ها، دشتها، بیابانها و مناطق کوهستانی و حتی در مناطق شهری کشورمان ایران، مورد تجاوز و تخریبات جدی قرار بگیرند.

به عقیده این فعال محیط زیست در حال حاضر یکی از اساسی ترین مشکلات و معضلات زیست محیطی در محیط های طبیعی کشور، رها کردن زباله ها و پسماندها در طبیعت توسط بعضی از استفاده کنندگان از این مناطق است ولی برای بعضی ها ریختن زباله در طبیعت آنقدر عمل عادی شده است که در حال حاضر همه مناطق زیست محیطی و طبیعی کشور به انبارها بزرگ دپوی زباله تبدیل شده است که وجود زباله ها از عمیق ترین نقاط دریا تا بالاترین نقاط کوه های کاملا به چشم می خورد.

عبیری تصریح کرد: با توجه به تجربه بیش از دو دهه فعالیتهای زیست محیطی در کشور و به علت استفاده زیاد مردم ، گردشگران و مسافران از تفرجگاهها ، مکان های گردشگری و حاشیه های جاده ای در فصل بهار و تابستان و همچنین عدم مراعات نکات زیست محیطی توسط بعضی از آنان، از جمله ریختن زباله در این مکانها؛ متاسفانه مقدار بسیار زیادی زباله بخصوص زباله های پلاستیکی که طول عمر زیادی دارند در این مکانها دپو شده است.

وی افزود:طبق تجربه چند ساله گذشته فعالان محیط زیست و با توجه اینکه نیمه دوم شهریور ماه تقریبا آخرین روز مسافرتهای تابستانه و گردشگری ایرانیان است، می توان با برنامه ریزی و مشارکت دادن مردم عادی توسط سازمانهای مردم نهاد از قبیل فعالان محیط زیست و دوستداران میراث فرهنگی و گردشگری و جوامع محلی و شورایاریهای در سراسر کشور و همچنین با مشارکت نهادهای همچون سازمان میراث فرهنگی ؛ گردشگری و صنایع دستی ، سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت راه و ترابری و شهر سازی در شروع جاده ها و یا مکانهای تفرجگاهی و گردشگری و با اهدای کیسه جمع آوری زباله و گفتگوی چهره به چهره با مسافران و گردشگران، از آنها خواسته شود ضمن بازگرداندن زباله های خود از طبیعت، همچنین زباله های رها شده در طبیعت را نیز جمع آوری کنند.

به همین مناسبت در ]چهار سال گذشته در آخرین پنج شنبه و جمعه شهریور ماه برنامه «روز پاکسازی تفرجگاه ها و مکانهای گردشگری کنار جاده ای» توسط فعالان محیط زیست و میراث فرهنگی در استانهای زیر برگزار شده است :

سال 1392 در استان البرز حاشیه رودخانه کرج

سال 1393 پارک ملی گلستان واقع در استان گلستان

سال 1394 در استانهای اردبیل جنگل فندقلو و استان گیلان مسیر جاده اسالم به خلخال

سال 1395 در روزهای 25 و 26 شهریورماه مراسم «روز پاکسازی تفرجگاه ها و مکانهای گردشگری کنار جاده ای» را در استان مازندران و در دو بخش یکی پارک جنگلی شهید زارع و همچنین در پارک جنگلی سی سنگان برگزار کنند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تلاش برای پاکسازی طبیعت از زباله‌ها
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • پاکسازی حاشیه پلیس راه رزن از زباله
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • ساحل بندر دیلم پاکسازی شد
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی